Perdea magnetica anti insecte – avantaje 2018

Multi proprietari de locuinte se confrunta cu insectele nedorite care isi gasesc drumul in interior. Majoritatea proprietarilor de case in aceasta situatie, vor folosi o plasa de insecte obisnuita pentru usa din fata. Doar cativa se vor deranja sa-si fereasca ferestrele; chiar si atunci, se face de obicei prin adaptarea unor ochiuri de plasa pentru a se potrivi peste ferestre. Aceasta abordare este de obicei nereusita, deoarece nu ofera niciun element de descurajare real pentru insectele de la fereastra.

O solutie este o perdea magnetica anti insecte. Acest articol analizeaza unele beneficii ale utilizarii acestui sistem, pentru a impiedica insectele sa intre in proprietate.

Este versatila

Unele proprietati au un design unic sau neobisnuit de ferestre si forme. Poate fi dificil sa obtineti forma corecta a perdelei pentru a fi pe deplin eficienta atunci cand incercati sa acoperiti singur fereastra. Ramele acestei perdea magnetica anti insecte vin in kituri usor de asamblat, permitandu-va sa acoperiti in mod corespunzator geamurile, indiferent de forma sau designul acestora.

Este usor sa deschideti si sa inchideti usile sau ferestrele

Unul dintre avantajele majore ale unei perdea magnetica anti insecte este accesarea ferestrei actuale in timp ce perdeaua este instalata. O perdea magnetica anti insecte foloseste forta de atractie dintre magneti pentru a obtine efectul de lipire mult mai necesar. Acestea sunt cele mai recente plase de tantari utilizate ca niste plase de ferestre si usi elastice care utilizeaza principiul magnetic. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de perdele magnetice de usa sau pur si simplu ca perdele magnetice anti insecte .

O perdea magnetica anti insecte este usor de curatat

Perdeaua magnetica anti insecte este usor de intretinut, deoarece poate fi spalata sau curatata dupa cum este necesar. Nu este nevoie de efort mare; pur si simplu desprindeti perdeaua magnetica de pe cadru, spalati-o si inchideti-o cand este curata. Posibilitatea de a face acest lucru va permite sa o mentineti ca noua pentru mai mult timp.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *