Saci vidat parfumati – o solutie excelenta atunci cand va mutati

Saci vidat parfumati – sunt ideali atunci cand doriti sa transportati hainele in singuranta cand va pregatiti de o mutare. In acest post va prezentam cateva avantaje si, de asemenea, modul de utilizare.

Unii oameni inca mai cred ca impachetarea hainelor in timpul mutarii este cel mai complicat lucru. Cu toate acestea, astazi avem o varietate de resurse si optiuni care ne fac mai usoara viata.

Saci vidat parfumati – o solutie excelenta atunci cand va mutati

O resursa din ce in ce mai folosita pentru stocarea lucrurilor in dulapuri si sertare si chiar si in calatorii, este folosirea de saci vidat parfumati. Exista diferite marci, modele, dimensiuni.

Daca familia ta este mare si dulapul tau este chiar mai mare, sacii de depozitare in vid va vor rezolva problema in cel mai scurt timp. Nu va mai trebui sa mutati munti de haine care nu se incap nicaieri.

Saci vidat parfumati – cum functioneaza?

Aceasta consta in extragerea intregului aer existent din interiorul sacului, cu un aspirator. Este un sac de plastic dur, care are o supapa, prin care, se elimina aerul din interior. Cu scopul de a comprima tesaturile astfel incat sa fie posibila plasarea mai multor haine intr-un singur sac de vidat.

Saci vidat parfumati – avantaje

  1. Acesti saci vidat parfumati, va permit sa plasati un numar dublu sau triplu de haine pe care le-ar loc in mod normal, pliate intr-un sac.
  2. Acest sistem este ideal pentru ambalarea paturilor, pilotelor si a tuturor tipurilor de haine care de obicei ocupa mult spatiu.
    Acesti saci vidat parfumati vor comprima tesuturile la aproape jumatate din dimensiunea lor.
  3. Faciliteaza mutarea
  4. Aceasta metoda va va economisi mult spatiu, va usura transportul majoritatii articolelor de imbracaminte intr-un singur pas. Nu uitati sa utilizati saci vidat parfumati flexibili de inalta calitate.
  5. Un alt avantaj este acela ca, datorita faptului ca sunt etans, pot fi depozitati in locatii pe care nu le-am folosi in mod conventional pentru a stoca lucruri, cum ar fi subsoluri, garaje, deoarece, datorita sigiliului nu pot prinde umiditate sau praf din mediu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *